Molde Jazz 2021

02.02.2022

Pastor Wang Quintet spilte både Jazzmesse og Konsert i Molde Domkirke i opptakten til Molde Jazz 2021. Ellen Andrea Wang var Artist in Residence og inviterte familien med til konserter i kirka.  Hun deltok også selv både på Jazzmesse og på konserten senere på kvelden.

Siden midt på 80-tallet har jeg spilt i band med Øystein og Torfinn Wang. Først i bandet Dis, seinere i Pastor Wang Quintet (evt Quartet eller Project). 

Vi blir eldre, og etterhvert er det barna våre som gjør store ting. Denne gangen var det Øysteins datter, Ellen Andrea, etterhvert verdenskjent kontrabassist, sanger og komponist, som var invitert til å være Molde Jazz 2021 sin Artist in Residence. 

Ellen Andrea inviterte like godt Pastor Wang til å være med i opptakten til festivalen, med Jazzmesse i Molde Domkirke søndag 18 juli kl 11:00, og egen konsert samme dag kl 20:00.

Ellen Andrea deltok både på jazzmesse og konsert.

Pastor Wang Quintet kom til Molde med originalbesetningen:

Øystein Wang - Piano

Torfinn Wang - Bass

Roy Nicolaysen - Trompet

Øyvind Gravdal - Saxofon

Ottar Nesje - Trommer

Gjester:

Ellen Andra Wang - Kontrabass og Vokal (Jazzmesse og Konsert)

Solveig Wang - Vokal (Jazzmesse)

Stor opplevelse for Pastor Wang Quintet, både å delta som  musikere under MoldeJazz, og å få oppleve de andre konsertene med Ellen Andrea under festivalen.